Malina Bakewell plaster

Malina Bakewell plaster
Malina Bakewell plaster może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis lacto ovo podaje 10 i kosztuje 1,41 zł za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 242 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz migdały, mąkę samowystarczalną, proszek do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Malinowy tort Bakewell, Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi, oraz Tarta z podwójnymi malinami Jamesa Martina.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podstawę i boki maślanej blachy o wymiarach około 18-20 cm x 30 cm wyłożyć pergaminem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Ciasto rozwałkować do linii. Podnieś do puszki i równomiernie naciśnij prawo w rogach. Ukłuć widelcem i schłodzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
4
Piec ciasto przez 8-10 minut, aż będzie ugotowane, ale nie za kolorowe. Schłodzić przez kilka minut i wyłączyć piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Polać ciasto dżemem malinowym (nie ma potrzeby rozlewania) i rozsypać na malinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
6
Do biszkoptu włóż wszystkie składniki do dużej miski i ubijaj elektryczną trzepaczką, aż będą miękkie i bardzo dobrze wymieszane. Łyżkę na malinową warstwę, następnie równomiernie wygładzić. Rozsypać na płatkach migdały i piec przez 35-40 minut, aż będą złote i jędrne. Schłodzić całkowicie w puszce. Zamrozi do 3 miesięcy wcześniej owiń puszkę pergaminem do pieczenia i folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Aby służyć, rozmrozić przez 4 godziny w temperaturze pokojowej, a następnie podgrzać w niskim piekarniku. Dżem morelowy rozpuścić w 1 łyżce wody i tuż przed podaniem przecedzić na wierzch biszkoptu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn