Makrela z pokruszonymi ziemniakami i Oregano

Makrela z pokruszonymi ziemniakami i Oregano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 624 kalorie, 44g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka soku z cytryny, filety z makreli, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać odtłuszczone mleko jogurt grecki można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowy Z Jogurtu Greckiego jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Grillowana Cała makrela z cytryną, Oregano i oliwkami, Pokruszone czerwone ziemniaki z maślanką, oraz Zmiażdżone ziemniaki babci.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku, dodaj wodę do ciasta i doprawić koszerną solą. Doprowadzić Toa wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować do miękkości, 10-12 minut.
Odcedzić; lekko ostudzić.
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
W małej misce ubić jogurt,sok z cytryny i ocet; doprawić koszerną solą i pieprzem. SOS odstaw na bok.
Umieścić ziemniaki na brojlerze-proofrimmed blachy do pieczenia i, za pomocą DNA małej miski lub miarki, presspotatens lekko spłaszczyć.
Dodać czosnek, skropić 4 łyżkami oleju i wrzucić do herbu; doprawić koszerną solą i pieprzem. Broilpotatens aż złoty kolor, 10-12 minut.
Otrzyj skórę makreli pozostałą łyżką oleju; doprawić koshersaltem i pieprzem.
Umieść, skórkę do góry, na wierzchu ziemniaków i smażyć, aż ryba będzie nieprzezroczysta, a skóra chrupiąca, 10-12 minut.
Wyjąć z piekarnika i polać skórką z oregano i cytryny.
Łyżka sosu jogurtowego na każdym talerzui wierzch z ziemniakami i rybą; posypać solą morską.
Bass czarny, branzino, Lucjan lub filety z pstrąga
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio