Makijaż Klonowe Ciasto Kawowe
Makeover Maple Coffee Cake wymaga około 50 minut od początku do końca. Za 30 centów za porcję otrzymasz śniadanie dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 150 kalorii . 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Mieszanka cukru, aromatu klonowego, mleka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 12% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na podobne przepisy: Przeróbka ciasta kawowego z jabłkami , Przeróbka ciasta kawowego Streusel i Przeróbka ciasta kawowego z kruszonką .
Instrukcje
W dużej misce ubijaj masło i cukier na puszystą masę, około 2 minut.
Dodaj jajka; Dobrze wymieszać. Ubić z mlekiem i musem jabłkowym (mieszanina może wyglądać na zsiadłą).
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną; dodać do masy maślanej tylko do zwilżenia.
Rozłóż połowę ciasta na 13-calowej formie. x 9 cali blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
Połączyć składniki nadzienia; posyp ciasto połową nadzienia. Delikatnie posyp pozostałym ciastem i nadzieniem.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy na drucianej kratce.
Połącz składniki lukieru, aż będą gładkie; polej ciasto kawowe.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Wino Porto, Moscato Dasti
Kremowe sherry, porto i wino porto to moje ulubione dodatki do ciasta kawowego. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "