Makiety Partii (Soft Batch Cookie Copy Cat)
Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, sody oczyszczonej, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lepsze Partie (Soft Batch Cookie Upgrade), Ciasteczko Toffi Małe Wsadowe, oraz Ciastko Czekoladowe Z Miękkim Serem Serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób i upiec ciasteczka: Rozgrzej piekarnik do 350° i przygotuj dwie pergaminowe arkusze ciastek.Użyj sita, aby przesiać mąkę, skrobię kukurydzianą i mleko w proszku. Zestaw aside.In średnia miska roztopić czekoladę mleczną, w kuchence mikrofalowej lub nad łaźnią wodną, i mieszać, aż ostygnie do temperatury ciała. Ważne jest, aby czekolada nie była gorąca przed przejściem do następnego kroku. Gdy czekolada ostygnie, użyj gumowej szpatułki, aby wymieszać olej, syrop kukurydziany, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, żółtko jaja i ekstrakt waniliowy. Jeśli chcesz użyć barwnika do miękkiego dopasowania koloru partii, użyj wykałaczki, aby dodać tylko trochę do ciasta i wymieszać je łopatką. Wymieszać wszystkie suche składniki jednocześnie łopatką, złożyć mini-chipsy na koniec (rezerwując 24 chipsy do dekoracji.)
Uformuj i upiec ciasteczka: użyj łyżki do lodów # 60, aby podzielić ciasto na około 24 równe porcje. Jeśli nie masz miarki, możesz użyć zwykłej łyżki - po prostu uważaj, miękkie ciasteczka wsadowe są naprawdę małe. Jeśli chcesz szczególnie autentycznych ciasteczek, rozwałkuj każdą porcję ciasta między ręce i w idealną kulę. Ciasto jest miękkie, więc jego kształt lekko się zrelaksuje po umieszczeniu go na blasze ciastek.
Umieść 12 na każdym arkuszu ciastek, rozmieszczone równomiernie.
Udekoruj każdy jednym Mini chipem, umieszczonym gdzieś poza centrum.
Piec przez około 6 minut lub do momentu, aż ciasto nadmuchnie, ale nie w pełni ustawić. Być może będziesz musiał eksperymentować, aby znaleźć idealny czas, ale ważną częścią jest wyjęcie ich z piekarnika, gdy krawędzie wydają się całkowicie upieczone, ale centrum nadal wydaje się dmuchane i wilgotne. Nie nad piec.
Starzenie ciastek: schłodzić ciasteczka bezpośrednio na tacy przez 10 minut, a następnie przenieść do szczelnego pojemnika, nadal lekko ciepły.
Umieść arkusz pergaminu lub papieru woskowego między każdą warstwą, ponieważ ciasteczka łatwo się łączą, jeśli dotkną. Zamknij pokrywę pojemnika i Starz ciasteczka przez co najmniej 24 godziny.