Makieta Szarlotki
Mock Apple Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 494 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 210 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, zmielony cynamon, unbaked Pie strups i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makieta Szarlotki, Makieta Szarlotki, oraz Makieta Masła Jabłkowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. w średnim rondlu połącz cukier, wodę i śmietanę z kamienia nazębnego, ubijając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, ubijając od czasu do czasu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż mieszanina zmniejszy się do 1 1/2 szklanki. Wymieszać ze skórką, sokiem i wanilią. Odstawić do ostygnięcia na 30 minut.
Rozwałkować Skórki. Dla 9-calowej patelni twoja dolna skorupa powinna mieć około 11 cali średnicy, twoja górna skorupa, około 10 cali.
Umieść dno skorupy w patelni lub naczyniu.
Dodaj pokruszone krakersy.
Syrop polać krakersami i doprawić kawałkami masła, a następnie równomiernie posypać cynamonem.
Ubić razem jajko i mleko.
Ułożyć wierzchnią skórkę na cieście. Brzegi uszczelnić i ubić, umyć jajkiem, a następnie posypać cukrem.
Wytnij kilka małych szczelin w górnej skorupie, aby odpowietrzyć parę.
Piec przez 30 minut lub do złotego koloru. Ostudzić i podawać. Sklep objęty.