Makieta Posiekanej Wątroby

Mock posiekana wątroba jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Jeśli masz wodę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Sprawdza się jako tanie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Mock Chopped " wątroba, Makieta Posiekanej Wątroby, oraz Makieta Posiekanej Wątroby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę, soczewicę i kostki bulionowe w garnku. Przykryć garnek i gotować około 30 minut lub do miękkości.
Rozgrzać olej na patelni, podsmażyć cebulę, aż stanie się przezroczysty.
W elektrycznym robocie kuchennym zmiel soczewicę, cebulę i orzechy włoskie, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji pasztetu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić przed podaniem.