Makieta Koziego Sera
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i wegetariańskie danie główne? Makieta koziego sera może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 126 g tłuszczu, oraz w sumie 1390 kalorii. Na $7.92 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz serek śmietankowy, grubo zmielony pieprz, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), Kozi ser-Burger faszerowany pikantnym kozim serem-SOS ogórkowy, oraz Makieta Sera Feta (Substytut Wegański ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 3 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Kształt w 10-x 2-calowy dziennik; płaszcz z pieprzem. Owinąć w folię; zamrozić 15 minut.
Podawać z krakersami lub grzankami czosnkowymi.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Suszony pomidorowy makieta koziego sera: pomiń paprykę, zwiń w 1/4 szklanki odsączonego i posiekanego pomidora ried w oleju.
Uwaga: zamiast miksera można użyć robota kuchennego.