Makeup Curry szaszłyki wieprzowe z wermiszelem
Make - Ahead Curry szaszłyki wieprzowe z wermiszelem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz limonkę, polędwicę wieprzową, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Make - Ahead kurkuma Grzyby Stir-Fry z ziołami i wermiszelem, Make Ahead Crock Pot Pork, oraz Make - ahead chińska wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokości i wyreguluj stojak na 4 cale od elementu. Makaron z wermiszelem moczyć w ciepłej wodzie przez 10 minut. W międzyczasie wymieszać pastę curry, 1 1/2 łyżeczki oleju sezamowego, skórkę z miodu i limonki oraz sok. Nawlecz wieprzowinę na szaszłyki; nie przepełniaj.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli z obu stron.
Szczotka górnej stronie z sosem curry; broil na blasze wyłożonej folią do pieczenia, aż tylko zaczyna się nieprzezroczyste, o 1 1/2 protokół. Flip szaszłyki, szczotkować drugą stronę z sosem curry, i broil aż tylko gotowane przez, o 1 1/2 minut dłużej.
Tymczasem, odcedzić makaron. Zagotuj małą wodę do garnka; dodaj makaron i gotuj przez 1 minutę. Natychmiast spuścić i uruchomić pod bardzo zimną wodą.
Wlać 1 łyżeczkę oleju sezamowego i dodać rzodkiewki i wymieszać. W razie potrzeby wlać trochę soków wieprzowych do makaronu i wymieszać.
Schłodzić wieprzowinę, a następnie schłodzić makaronem w szczelnym pojemniku.
Podawać na zimno z klinami limonkowymi.