Makeover Silverglade Salad

Makeover Silverglade Salad
Makeover Silverglade Salad to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, winogrona, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vegan Makeover Zdrowe Makeover: Chleb Z Dyni, Makeover Hot Chicken Salad, oraz Makeover Holiday Salad dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz sałaty, winogrona i sery. W słoiku z ciasną pokrywką połączyć wodę, ocet, olej, brązowy cukier i musztardę; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
WinogronaWinogrona
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać cebulę do dressingu; zalać sałatką i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Posypać orzechami sojowymi i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy SojoweOrzechy Sojowe
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn