Makeover Silverglade Salad to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, winogrona, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vegan Makeover Zdrowe Makeover: Chleb Z Dyni, Makeover Hot Chicken Salad, oraz Makeover Holiday Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz sałaty, winogrona i sery. W słoiku z ciasną pokrywką połączyć wodę, ocet, olej, brązowy cukier i musztardę; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Winogrona
Gruby Czerwony Cukier
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać cebulę do dressingu; zalać sałatką i wrzucić do płaszcza.