Makeover Peanut Butter Fudge
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Makeover Peanut Butter Fudge. Ten przepis serwuje 81 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Mieszanka masywnego masła orzechowego, chipsów toffi, kremu marshmallow i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Makeover Peanut Butter Bars, Makeover Peanut Butter Pie, oraz Mikrofalowe Krówki z masłem orzechowym z czekoladą i mini kubkami z masłem orzechowym / babeczkami na muffinki.
Instrukcje
Linia a 9-w. kwadratową patelnię z folią i pokryj folię sprayem do gotowania; odstawić.
W dużym ciężkim rondlu połącz mieszankę cukru, mleko, masło i sól. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanka cukru się rozpuści. Doprowadzić do szybkiego wrzenia; gotować przez 7 minut lub do momentu, gdy termometr do cukierków odczyta 224°, ciągle mieszając.
Zdejmij z ognia; mieszaj frytki, aż się rozpuści. Dodaj krem marshmallow, masło orzechowe i wanilię, aż się połączą.
Wlać do przygotowanej patelni. Wstaw do lodówki na 2 godziny lub do stwardnienia.
Za pomocą folii wyjmij krówkę z patelni. Delikatnie odklej folię; pokrój krówkę na 1 cal. kwadraty. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Krówka w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.