Make-Ahead Smoky Chipotle Chicken Chili
Przepis Make - Ahead Smoky Chipotle Chicken Chili jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $8.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 124g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 1576 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz & pikantny sos barbecue, paprykę, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Smoky Chipotle Chocolate Chicken Chili, Smoky spicy red soczewica (make-ahead ), oraz Make Ahead Chipotle Śniadanie Zapiekanka Wakacje Brunch Party dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać pierwsze 3 składniki w dużej patelni nonstick na dużym ogniu 8 do 10 min. albo dopóki kurczak nie skończy.
Dodaj pomidory, fasola, zielona papryka, sos barbecue, Chili w proszku i chipotle chile pieprz w proszku; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 25 min., mieszając od czasu do czasu. Całkowicie fajne.
Łyżka chili do pojemnika zamrażarki; zamrozić do 1 miesiąca.
Rozmrozić chili w lodówce przez noc. Gotową do podania zagotować w rondlu, następnie dusić na średnim ogniu 10-15 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj kolendrę tuż przed podaniem. Top z serem i zieloną cebulą.