Make - Ahead Dyniowe Francuskie Tosty
Przepis Make-Ahead dyniowe tosty francuskie może zaspokoić Amerykański głód w około 12 godzin i 35 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 240 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chleb chała, Dynia, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Make Ahead Pieczone Tosty Francuskie, Make Ahead Klon Pieczone Tosty Francuskie, oraz Zapiekanka z grzankami francuskimi: doskonałe śniadanie.
Instrukcje
Jajka, mleko, Dynia, cukier, wanilia i przyprawa pumpkin Pie zmiksować w blenderze, aż dobrze wymieszane.
Dodać serek śmietankowy, zmiksować na gładką masę.
Wlać do naczynia 13x9 cali. Zanurz obie strony każdego kromki chleba w mieszaninie jaj, a następnie ułóż na dnie tego samego naczynia, układając w stosy, jeśli to konieczne, aby pasowały; przykryć. Przechowywać w lodówce przez noc.
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść kromki chleba w jednej warstwie na blachach natryskiwanych sprayem do gotowania, pozwalając nadmiar mieszanki jajek kapać z powrotem do naczynia przed umieszczeniem chleba na blachach do pieczenia. Wyrzucić resztki mieszanki jaj.
Piec 12 do 15 min. lub do momentu, aż chleb będzie dmuchany i złocisty, obracając się po 8 min.
Podawać posypane syropem.