Make-Ahead Bita Śmietana

Make-Ahead Bita Śmietana
Make-Ahead bita śmietana jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 3G białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 5. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, cukier granulowany, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Make-Ahead Bitych Słodkich Ziemniaków, Make-Ahead kwaśna śmietana i szczypiorek puree ziemniaczane, oraz Dodać Do Przodu Czosnek Ser Twarogowy Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondelku umieścić cukier i skrobię kukurydzianą. Stale mieszając wlać 3/4 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Umieść patelnię na średnim ogniu i stale mieszając, doprowadzaj do wrzenia(będzie grudkowata, ale wygładzi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć z ognia, wymieszać wanilii i ostudzić całkowicie, o 45 protokół. W międzyczasie umieścić pozostałe 2 1/4 szklanki śmietany w misce miksera stojącego i przechowywać w lodówce.Gdy mieszanina skrobi kukurydzianej ostygnie, włóż schłodzoną miskę śmietany do miksera stojącego. Używając nasadki trzepaczki, ubijaj na średniej prędkości, aż ścieżki zaczną się pojawiać w kremie, około 2 minut. Z mikserem nadal włączone, powoli dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i kontynuować ubijanie aż sztywne szczyty tworzą, o 1 do 2 minut więcej. Bitą śmietanę można przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni lub pozostawić w temperaturze pokojowej do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn