Make-Ahead Bita Śmietana
Make-Ahead bita śmietana jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 3G białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 5. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, cukier granulowany, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Make-Ahead Bitych Słodkich Ziemniaków, Make-Ahead kwaśna śmietana i szczypiorek puree ziemniaczane, oraz Dodać Do Przodu Czosnek Ser Twarogowy Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku umieścić cukier i skrobię kukurydzianą. Stale mieszając wlać 3/4 szklanki śmietany.
Umieść patelnię na średnim ogniu i stale mieszając, doprowadzaj do wrzenia(będzie grudkowata, ale wygładzi).
Wyjąć z ognia, wymieszać wanilii i ostudzić całkowicie, o 45 protokół. W międzyczasie umieścić pozostałe 2 1/4 szklanki śmietany w misce miksera stojącego i przechowywać w lodówce.Gdy mieszanina skrobi kukurydzianej ostygnie, włóż schłodzoną miskę śmietany do miksera stojącego. Używając nasadki trzepaczki, ubijaj na średniej prędkości, aż ścieżki zaczną się pojawiać w kremie, około 2 minut. Z mikserem nadal włączone, powoli dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i kontynuować ubijanie aż sztywne szczyty tworzą, o 1 do 2 minut więcej. Bitą śmietanę można przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni lub pozostawić w temperaturze pokojowej do 3 godzin.