Makarony Morelowe Z Orzechów Laskowych
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański deser? Makarony morelowe z orzechów laskowych mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę z orzechów laskowych, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Makarony Z Orzechów Laskowych, Makarony Z Orzechów Laskowych, oraz Makarony Orzechowo-Mocha.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji górnej i dolnej-środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
W małej misce przesiać mąkę z orzechów laskowych i cukier. Nie powinno być żadnych grudek. Odstawić.
W dużej misce ubij białka na średniej prędkości, aż będą spienione, około 1 minuty.
Dodać sól i ubić jeszcze minutę. Podkręć prędkość na mikserze do średniej-wysokiej i powoli włącz cukier do mieszanki. Ubijaj, aż utworzą się błyszczące średnie szczyty.
Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć mieszankę mąki na białka, przechodząc około 1/4 szklanki na raz. Kontynuuj, aż cała mąka zostanie równomiernie wymieszana.
Ostrożnie przenieść ciasto do worka rurowego. Rura ciasto na 1 cal rund na blachy do pieczenia. Po rund są orurowane, dotknij arkusza na liczniku, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec ciasteczka, aż wyschną na górze i łatwo podnoszone z pergaminu, 16-19 minut.
Gdy ciasteczka są chłodne, ułóż je w pary o podobnej wielkości. 1/4 łyżeczki dżemu morelowego, następnie na wierzchu inne ciastko. Powtarzać aż wszystkie kanapki są wykonane.