Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 50 i kosztuje 34 centów za porcję. 108 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru, masła, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tarta czekoladowo-żurawinowa Francois Payard, Czekoladowa tarta orzechowa od szefa kuchni François Payarda, oraz Ciasteczka czekoladowo-orzechowe François Payard.
Instrukcje
1
Umieść stojak każdy w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°. Linia 2 blachy do pieczenia z maty silikonowe do pieczenia. Jeśli masz wystarczająco dużo arkuszy do pieczenia, podwoić je (zapobiegnie to zbyt szybkiemu pieczeniu makaronów).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przesiać cukier cukierniczy i mąkę migdałową na dużej misce. Wymieszać 4 białka, aż mieszanina będzie gładka i pozbawiona grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Z termometrem candy handy, połączyć cukier i 1/2 szklanki (125 gramów) wody w średnim rondlu na średnim ogniu. Jeśli cukier przykleja się do boków garnka, zanurz pędzel do ciasta w wodzie i umyj boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Szczotka Do Ciasta
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina Wieprzowa
4
Podczas gotowania cukru, umieścić pozostałe 5 białek w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczką. Gdy cukier osiągnie 105° na termometrze cukierków, zacznij bić jajka na dużej prędkości. Gdy cukier osiągnie 250 ° F, wlej go do jaj powolnym strumieniem, z uruchomionym mikserem, do wnętrza miski. Kontynuuj ubijanie, aż beza będzie gruba, a dno miski chłodne w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Za pomocą silikonowej szpatułki delikatnie złóż bezę na suche składniki i barwnik spożywczy, w 4 krokach. Wchodzisz, aż wszystko jest dobrze połączone.
Łyżkę ciasta w torbie ciasta lub zamykanej plastikowej torbie i wyciąć otwór ½ cala w końcówce lub rogu torby. Wymieszać ciasto w kwadrans wielkości na przygotowanej blasze do pieczenia, pozostawiając około 1 cala pomiędzy każdym makaronem. Makarony powinny mieć jednolity rozmiar.
Pozostaw je w temperaturze pokojowej przez 15 minut, aż uformuje się skóra. To przekształci się w piękną skórkę na gotowych makaronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Włóż makaroniki do piekarnika i wyłącz piekarnik na 5 minut. Po tym czasie włącz go z powrotem do 204° i kontynuuj pieczenie przez 8 minut, aż powstanie skórka i będą miękkie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjmij z piekarnika i pozwól makaronom ostygnąć na patelniach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Zrób ganache: zacznij od zagotowania kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
11
W osobnej misce wymieszać skrobię kukurydzianą i cukier. Śmietanę rozpuścić w mieszaninie cukru i skrobi kukurydzianej, a następnie przelać z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
12
Niech gotować mieszaninę, a jeśli chodzi o wrzenia, dodać puree z dyni i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia Konserwowa
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
13
Dobrze wymieszać.
14
Wlej mieszaninę na białą czekoladę i ubijaj, aż czekolada się stopi i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
15
Niech ganache ostygnie, mieszając od czasu do czasu z silikonową szpatułką, aż osiągnie około 4°, a następnie dodać masło.
Wlać ganache na patelnię z prześcieradłami, przykryć folią i pozostawić ganache do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 3 godziny lub przez noc. (Uwaga: najlepiej przygotować ganache dzień wcześniej, aby uzyskać najbardziej gładką konsystencję).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, Obrane
17
Złóż makarony: Odwróć silikonową matę do pieczenia i ostrożnie wyciągnij ją z makaronów, aby je uwolnić. Odwróć połowę makaronów tak, aby ich płaska strona była skierowana do góry.
18
Łyżkę ganache włożyć do torebki z ciastem lub plastikowej torebki, którą można zamykać i wyciąć otwór ½ cala w końcówce lub rogu torebki. Rurki wielkości niklu ilość ganache w środku makaronów, które są skierowane do góry. Delikatnie naciśnij Pozostałe makarony na ganache, aby zrobić małe kanapki. Staraj się dopasować rozmiar dwóch połówek tak bardzo, jak to możliwe.