Makarony

Makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 26g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oregano, sól, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, Pastan w sosie z pieczonej czerwonej papryki / makaron z pieczonej czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, oraz Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Albo mąkę (z solą) włożyć do miski i rozbić do niej jajka, albo zrobić kopiec mąki na blacie i dodać do tego jajka. Nie przejmuję się ich biciem przed dodaniem do mąki, ale jeśli wolisz, zrób. Po prostu znajdź sposób, który wolisz. Wszystko, co robisz, to mieszasz mąkę i jajka razem, a następnie ugniatasz mieszaninę, aż połączy się w satynową masę. Ugniatanie polega nie więcej niż odpychanie mieszanki z dala od Ciebie obcasami rąk, a następnie doprowadzenie go z powrotem do ciebie. Jeśli masz mikser elektryczny z hakiem do ciasta, to użyj go, choć z jakiegoś powodu nie uważam, aby wcześniej makaron był spójny. I nie dostajesz odprężającej satysfakcji z robienia tego ręcznie.
Gdy makaron będzie jedwabiście gładki, uformuj go w kulkę, przykryj ściereczką i pozostaw na 30 minut do 1 godziny. Następnie wyjmij maszynę do makaronu, przeczytaj instrukcje i odejdź. Najpierw dwie wskazówki: Wytnij każdy kawałek, który chcesz nakarmić przez maszynę do makaronu, przeczytaj instrukcje i odejdź. Przełożyć przez prasę nr 1 kilka razy, składając listwę w 1/2 i przesuwając ją ponownie za każdym razem. Gdy ciasto makaronowe zostało kilka razy karmione przez gniazdo nr 1, przeprowadź je przez pozostałe numery na wskaźniku, zanim przepchniesz je przez nożyce tagliatelle. I uważam, że paski makaronu pokrojone w tagliatelle jest lepiej, jeśli pozostawić je wiszące nad stołem lub gdziekolwiek wysuszyć trochę pierwszy (10 minut wystarczy).
Kiedy gotujesz makaron, upewnij się, że masz dużo wrzącej, osolonej wody i zacznij smakować, gdy tylko woda wróci do wrzenia po włożeniu makaronu. Użyj około 1/3 klopsików w sosie, aby wrzucić z gotowanym, odsączonym makaronem, a następnie wlać resztę na skąpo sosowane wstążki w misce. To jest ambrozja: jedzenie, które pomoże Ci szczęśliwie przetrwać zimę.
Po prostu włóż wszystko do dużej miski, a następnie, używając rąk, wymieszaj, aby połączyć, zanim uformujesz małe kulki.
Umieść klopsiki na blachach do pieczenia lub płytach wyłożonych folią z tworzywa sztucznego i włóż do lodówki, gdy je skończysz.
Włożyć cebulę, czosnek i oregano do procesora i zmiażdżyć na miąższ.
Masło i olej rozgrzać na głębokiej, szerokiej patelni, następnie zeskrobać mieszankę cebulowo-czosnkową i gotować na małym lub średnim ogniu przez około 10 minut. Nie pozwól, aby mieszanina przyklejała się, po prostu pozwól, aby stała się miękka.
Dodaj pomidory, a następnie dodaj około 3/4 szklanki zimnej wody na patelnię ze szczyptą cukru i odrobiną soli i pieprzu, i gotuj przez około 10 minut. Sos pomidorowy może na tym etapie wydawać się cienki, ale nie martw się, ponieważ nieco później zgęstnieje. Wymieszać z mlekiem, a następnie upuścić klopsiki w 1 na raz. Nie mieszaj patelni, dopóki klopsiki nie zmienią się z różowego na brązowy, ponieważ nie chcesz ich rozdzielić. Gotować wszystko przez około 20 minut, pokrywką tylko częściowo zakrywając. Pod koniec czasu gotowania sprawdź przyprawę, ponieważ możesz chcieć więcej soli i zmielić lub 2 więcej pieprzu.