Makaroniki Piernikowe

Makaroniki Piernikowe
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Piernikowe makaroniki mogą być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz mielony imbir, melasę, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Makaroniki Piernikowe, Domek Z Piernika (Mini Domki Z Piernika), oraz Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane.

Instrukcje

1
Białka umieścić w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W maszynce umieścić cukier, mąkę migdałową i przyprawy. Przykryć i przetworzyć, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Do białek dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Złożyć w mieszance migdałów w kilku dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Umieścić mieszaninę w wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie; wyciąć mały otwór w rogu torby. Rura 1-w.- średnica ciastek na pergaminowych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20-30 minut lub aż powstanie lekka skorupa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec w temperaturze 325° przez 10-14 minut lub do twardego w dotyku. Chłodzić całkowicie na patelniach na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
W małej misce ubić składniki nadzienia, aż będą lekkie i puszyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozłóż na dnie połowy ciasteczek; top z pozostałymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn