Makaroniki Piernikowe
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Piernikowe makaroniki mogą być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz mielony imbir, melasę, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Makaroniki Piernikowe, Domek Z Piernika (Mini Domki Z Piernika), oraz Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
W maszynce umieścić cukier, mąkę migdałową i przyprawy. Przykryć i przetworzyć, aż do dobrze wymieszanego.
Do białek dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Złożyć w mieszance migdałów w kilku dodatkach.
Umieścić mieszaninę w wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie; wyciąć mały otwór w rogu torby. Rura 1-w.- średnica ciastek na pergaminowych blachach do pieczenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20-30 minut lub aż powstanie lekka skorupa.
Piec w temperaturze 325° przez 10-14 minut lub do twardego w dotyku. Chłodzić całkowicie na patelniach na stojakach z drutu.
W małej misce ubić składniki nadzienia, aż będą lekkie i puszyste.
Rozłóż na dnie połowy ciasteczek; top z pozostałymi ciasteczkami.