Makaroniki migdałowe II
Migdałowe makaroniki II to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka cukru, zmielone migdały, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Migdałowe Makaroniki Joy, Makaroniki Migdałowe I, oraz Makaroniki Migdałowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać skórkę z cytryny i cukier, kontynuując ubijanie, aż białka utworzą sztywne szczyty. Kolor jasnozielony lub różowy z barwnikiem spożywczym podczas mieszania. Za pomocą gumowej szpatułki złóż zmielone migdały. Upuść, usypując łyżki na przygotowanym arkuszu ciastek. Ciasteczka powinny być oddalone od siebie o około 2 cale.
Piec przez 20 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą jędrne i lekko brązowe. Pozostaw pliki cookie do ostygnięcia na arkuszach przez 5 minut przed wyjęciem do stojaków z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.