Makaroniki Kokosowe Po Niemiecku
Makaroniki Kokosowe w stylu niemieckim mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, kokos, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 149 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Makaroniki Kokosowe W Stylu Wielkanocnym, Niemieckie Czekoladowe Makaroniki, oraz Makaroniki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Arkusze ciastek wyłożyć papierem pergaminowym.
W dużej misce ubijaj białka mikserem elektrycznym, aż będą wystarczająco sztywne, aby wytworzyć ślad nożem. Stopniowo posypać cukrem, cynamonem i ekstraktem z migdałów, kontynuując mieszanie na niskiej prędkości. Złożyć w tosty Kokosowe ręcznie. Łyżka lub miarka na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciastka wyschną i łatwo obrać papier. Schłodzić na stojakach z drutu i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.