Makaron ze świeżymi pomidorami i kukurydzą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu ze świeżymi pomidorami i kukurydzą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 767 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz parmezan, pomidory, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Makaron ze świeżą kukurydzą i pomidorami, Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory, oraz Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron aż do al dente.
W międzyczasie w dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina i suszoną bazylię.
Dodać sól i pieprz do smaku. Wymieszać w pomidory, ziarna kukurydzy, i szalotki.
Odstawić na 5 do 10 minut.
Wrzucić makaron z mieszanką pomidorową.
Posypać startym parmezanem.
W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.