Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania

Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania
Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści oregano, pomidorów winogronowych, liści pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Nie gotuj świeżego sosu pomidorowego z makaronem, Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania, oraz Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pomidory, olej, czosnek, pietruszka, oregano, odmierzoną sól i pieprz w dużej, niereaktywnej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby smaki się stopiły, co najmniej 30 minut i do 1 godziny.Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia, dodać makaron, i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania lub aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić.Natychmiast dodaj gorący makaron do miski z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu, kozi ser i odmierzony parmezan i wrzuć do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej, przechodząc więcej parmezanu na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn