Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania
Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści oregano, pomidorów winogronowych, liści pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Nie gotuj świeżego sosu pomidorowego z makaronem, Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania, oraz Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pomidory, olej, czosnek, pietruszka, oregano, odmierzoną sól i pieprz w dużej, niereaktywnej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby smaki się stopiły, co najmniej 30 minut i do 1 godziny.Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia, dodać makaron, i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania lub aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić.Natychmiast dodaj gorący makaron do miski z pomidorami.
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu, kozi ser i odmierzony parmezan i wrzuć do równomiernego połączenia.
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej, przechodząc więcej parmezanu na boku.