Makaron ze szparagami, łososiem i bazylią
Szparagi, łosoś i bazylia Pastan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka łososia, ząbki czosnku, brązowy ryż fusilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Łosoś Penne z bazyliowym sosem śmietanowym Pesto, karczochami i szparagami, Angel Hair Pasta z krewetkami, szparagami i bazylią, oraz Ser kozi z bazylią cytrynową i makaron ze szparagami - 7 punktów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj fusilli zgodnie z zaleceniami paczki. Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodać szparagi i czosnek i smażyć, aż szparagi będą po prostu miękkie-chrupiące, o 2 protokół.
Wlać pół na pół, bulion i pieprz. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż płyn lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Wymieszać z łososiem, bazylią i makaronem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.