Makaron zapiekany z serem

Ser Pieczony makaron i ser może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kiełbasa kiełbasa, mleko, łokieć makaron, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron z serem pieczone kulki serowe, oraz Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem.
Instrukcje
Gotować i wymieszać pokrojone kielbasa w dużej patelni na średnim ogniu przez 6 do 8 protokół, aż do ogrzania i zaczyna brązowy.
Wyjąć kiełbasę z patelni i odstawić.
Napełnij patelnię lekko osoloną wodą, zagotuj na średnim ogniu, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotuje się przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 8 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać posiekaną cebulę przez około 5 protokół, aż półprzezroczyste.
Ubić mąkę, ciągle mieszając, aby uniknąć grudek. Gotować i mieszać masło, cebulę i mąkę przez 2 do 3 minut, aby roux, i zdjąć z ognia.
Ubijaj mleko trochę na raz, stale mieszając, aż całe mleko zostanie włączone i wróć do małego ognia. Doprowadzić sos na wolnym ogniu i gotować na małym ogniu przez około 2 minuty, stale mieszając, aby zakończyć gotowanie mąki.
Ubić ser Cheddar, kilka kostek na raz, aż cały ser zostanie włączony, a sos będzie gorący i gładki.
Do sosu serowego wlać makaron i wymieszać. Wymieszać ugotowaną kiełbasę, sól i pieprz.
Do przygotowanego naczynia do pieczenia łyżkę mikstury makaronu, a na wierzch posypać bułkę tartą.
Piec około 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż okruchy będą brązowe i zapiekanka będzie bulgotać.
Odstawić na 15 minut po upieczeniu, aby ustawić przed podaniem.