Makaron z łososiem wraps
Makaron z łososiem wraps to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz chili, dymkę, petits pois i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Podobne przepisy to Wietnamskie Tofu-makaron sałata okłady, Sałatki Z Makaronem Sezam Kelp, oraz Shortcut Noodle-Owijki Do Sałaty.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Włóż makaron do miski i zalej wystarczająco wrzącą wodą, aby je po prostu przykryć. Pozostawić na 2 minuty, aż będą gięte, ale nie za miękkie, a następnie dobrze odcedzić. Powrót do miski z dymki, petit pois, sól i pieprz i jedną trzecią masła.
Dobrze wymieszać, aż masło się rozpuści.
Ułóż makaron i warzywa na dwa duże kwadraty pergaminu do pieczenia, a następnie posadź łososia na wierzchu. Pozostałe masło pokroić w plasterki i ułożyć na wierzchu łososia. Połóż końce papieru na rybie, złóż je razem, aby je zamknąć, a następnie włóż końce papieru pod spód, aby nie było luk.
Przekładamy paczki na blachę i pieczemy 15-20 minut.
Transfer na talerze obiadowe i podawać bez opóźnień.