Makaron z łososiem wraps

Makaron z łososiem wraps
Makaron z łososiem wraps to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz chili, dymkę, petits pois i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Podobne przepisy to Wietnamskie Tofu-makaron sałata okłady, Sałatki Z Makaronem Sezam Kelp, oraz Shortcut Noodle-Owijki Do Sałaty.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Włóż makaron do miski i zalej wystarczająco wrzącą wodą, aby je po prostu przykryć. Pozostawić na 2 minuty, aż będą gięte, ale nie za miękkie, a następnie dobrze odcedzić. Powrót do miski z dymki, petit pois, sól i pieprz i jedną trzecią masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
DymkaDymka
Groszek DrobnyGroszek Drobny
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dobrze wymieszać, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
Ułóż makaron i warzywa na dwa duże kwadraty pergaminu do pieczenia, a następnie posadź łososia na wierzchu. Pozostałe masło pokroić w plasterki i ułożyć na wierzchu łososia. Połóż końce papieru na rybie, złóż je razem, aby je zamknąć, a następnie włóż końce papieru pod spód, aby nie było luk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Przekładamy paczki na blachę i pieczemy 15-20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Transfer na talerze obiadowe i podawać bez opóźnień.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn