Makaron z łodygami mniszka lekarskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 32G białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony Makaron Z Zielenią Z Mniszka Lekarskiego I Kiełbasą, Sałatka makaronowa z zielenią mniszka lekarskiego i serem Feta, oraz Makaron Primavera Z Zielonym Czosnkiem I Zielenią Mniszka Lekarskiego.
Instrukcje
1
Linguine gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Tymczasem na dużej patelni podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
4
Przenieś pancettę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
5
Dodaj łodygi mniszka lekarskiego na patelni i gotować, aż chrupiące przetargu, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać czosnek i gotować, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Osusz linguine. W dużej rozgrzanej misce wrzuć makaron z łodygami mniszka lekarskiego, sokiem z cytryny i dużą szczyptą zmiażdżonej czerwonej papryki. Doprawiamy solą i podajemy; obok parmezanu podajemy ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rekomendacja wina: łodygi mniszka lekarskiego i klasyczne włoskie smaki-oliwa z oliwek, czosnek, parmezan i pancetta-wymagają owocowej, cierpkiej, wytrawnej włoskiej bieli. Najlepszy wybór: Gavi, być może 1995 Michele Chiarlo lub 1995 La Scolca Villa Scolca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Duże Szczypty Garam Masala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej