Makaron z wołowiną i muszkatołami
Makaron z wołowiną i muszkatołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, mieloną wołowinę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serowa wołowina i muszki, Muszki włoskie z kiełbasą i makaronem, oraz Muszki włoskie z kiełbasą i makaronem.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron z muszką i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 12 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić nadmiar tłuszczu. Czosnek wymieszać i gotować przez 5 minut, często mieszając. Wymieszaj pomidory, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory będą miękkie, o 5 protokół.
Makaron muszkatołowy umieścić w dużym naczyniu i polać makaron mieloną mieszanką wołową.
Posypać posiekaną bazylią. Wrzucić lekko do połączenia, a przed podaniem posypać parmezanem.