Makaron z sosem Sardynkowym (pasta Con Sardine Siciliano)

Makaron z sosem Sardynkowym (pasta Con Sardine Siciliano) wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2956 kalorii, 133g białka, oraz 96 g tłuszczu. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, makaron, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Penne Con La Sardine (Pastan pieczony i sardynki).
Instrukcje
Pokroić ryby na 1 " kawałki.
Czosnek podsmażyć na oliwie na średnim ogniu do złotego koloru.
Dodać sardynki i dalej smażyć i mieszać aż do prawie pasty (około 7 minut).
Dodaj pastę pomidorową i 3 do 5 puszek wody z pastą pomidorową do ryby i zagotuj.
Dodać zioła (tylko liście) i rodzynki.Zmniejszyć ogień, dodać sól i pieprz; gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia.
Umieść zimną wodę w dużym garnku i zacznij wrzeć.Makaron gotować do al dente, odcedzić i wymieszać z sosem.
Podawać z tartym serem na boku.