Makaron z sosem Sardynkowym (pasta Con Sardine Siciliano)

Makaron z sosem Sardynkowym (pasta Con Sardine Siciliano)
Makaron z sosem Sardynkowym (pasta Con Sardine Siciliano) wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2956 kalorii, 133g białka, oraz 96 g tłuszczu. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, makaron, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Penne Con La Sardine (Pastan pieczony i sardynki).

Instrukcje

1
Pokroić ryby na 1 " kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Czosnek podsmażyć na oliwie na średnim ogniu do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać sardynki i dalej smażyć i mieszać aż do prawie pasty (około 7 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
4
Dodaj pastę pomidorową i 3 do 5 puszek wody z pastą pomidorową do ryby i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Dodać zioła (tylko liście) i rodzynki.Zmniejszyć ogień, dodać sól i pieprz; gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
6
Umieść zimną wodę w dużym garnku i zacznij wrzeć.Makaron gotować do al dente, odcedzić i wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Podawać z tartym serem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn