Makaron z sosem cytrusowo-ziołowym
Makaron z sosem cytrusowo-ziołowym to wegańskie przystawka. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 445 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ziołowy pieczony indyk i sos z cytrusowym sosem żurawinowym, Makaron Z Sosem Cytrusowym, oraz Makaron z kremowym sosem ziołowo-grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużym smażeniu na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać cebulę, dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka i przezroczysta, około 5 do 6 minut.
Zdjąć z ognia, wymieszać połowę ziół i odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Gdy makaron jest gotowane, rezerwy 1 1/2 szklanki wody makaronu, i odcedzić makaron.
Powrót garnek do pieca i dodać mieszankę cebuli, pozostałe 1/4 szklanki oleju, pozostałe zioła, zastrzeżone wody makaronu, i skórki, i dobrze doprawić solą i pieprzem. Mieszać aż do równomiernego połączenia.
Dodaj makaron i wrzucić, aż makaron jest dobrze pokryte. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby.