Makaron z serem z boczkiem i cebulą
Makaron z serem z boczkiem i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 86 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz cebulę, gruby boczek, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pizza z makaronem i serem z boczkiem i zieloną cebulką, Makaron z serem z kurczakiem, karmelizowaną cebulą i boczkiem, oraz Kremowy biały makaron z serem z groszkiem cebula z boczkiem.
Instrukcje
Postępuj zgodnie z przepisem na kremowy makaron i ser za pomocą Vermont Biały cheddar.
Smażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Wylać wszystkie oprócz 3 łyżek kapieli z boczku.
Dodaj cebulę i tymianek; saute do miękkości i złoty kolor, 8 do 10 protokół. Boczek i cebulę wymieszać z makaronem.