Makaron z serem pleśniowym, musztardą i piwem
Ser pleśniowy, musztarda i makaron piwny mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 92 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, musztarda dijon, makaron pappardelle, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gorzkie warzywa z piwem wiśniowym Vinaigrette i tostami z sera pleśniowego, Steki z polędwicy wołowej z ciemnym piwem i serem pleśniowym, oraz Sałatka z indykiem i serem pleśniowym z winegretem Estragonowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie z zaleceniami opakowania.
W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 8 protokół.
Dodać czosnek i gotować kolejne 2 protokół. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, a następnie dodać musztardę i piwo.
Odcedzić makaron i dodać do patelni; wymieszać do pokrycia.
Dodaj 1/4 szklanki sera pleśniowego, delikatnie mieszając, aby połączyć, i doprawić solą i pieprzem.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera pleśniowego i natkę pietruszki na wierzchu.