Makaron z serem maślanym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z serem Butterkase. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, ser maślany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Za pomocą trzepaczki wymieszaj mąkę, sól i cebulę. Gotować 2 do 3 minut, lub aż mieszanina pachnie orzechowo i jest lekko złoty, stale mieszając trzepaczką.
Dodać mleko. Nadal ubijać trzepaczką, skrobając dno patelni, aż mieszanina nagrzeje się do wrzenia.
Zdjąć z ognia; dodać ser i kolendrę. Wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z odsączonym makaronem.
Podawać z dodatkową kolendrą w razie potrzeby.