Makaron z serem II
Mac and Cheese II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. 1511 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka sera cheddar, mleko, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron łokciowy aż do al dente.
W średnim rondlu, na średnim ogniu roztopić masło lub margarynę.
Mąkę ubić i energicznie wymieszać.
Dodać mleko i gotować, aż gęsty i bąbelkowy, o 5 do 7 protokół.
Dodać sery i mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
W dużej misce wymieszać razem odsączony makaron i sos serowy mieszaniny. Wrzucić do płaszcza równomiernie.
Wlać do natłuszczonego naczynia żaroodpornego 2 quart.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.