Makaron z ricottą i Edamame

Makaron z ricottą i Edamame
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z Ricottanem i Edamame. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz edamame, ricottę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Bruschetta z Ricottanem i Edamame, Pasta con la ricotta (makaron z serem Ricotta), oraz Sałatka makaronowa z łososiem i Edamame.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać ricottę, parmezan i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron, aż tylko al dente, 11 do 12 minut (lub jako opakowanie wskazuje Etykieta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj edamame do garnka na ostatnią 1 minutę czasu gotowania makaronu. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania i spuścić makaron i edamame.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj makaron do miski z mieszaniną sera wraz z 1/2 szklanki wody do gotowania i wymieszać. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, dodaj więcej wody, 1 łyżkę. na raz, aż do kremowego. Mieszamy miętę, doprawiamy solą i pieprzem i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn