Makaron z owocami morza z sosem pomidorowym Sherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj makaronu z owocami morza z sosem pomidorowym Sherry. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 473 kalorie, 16G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.25 za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka śmietany, soli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sos pomidorowy wiśniowy Fra Diavolo, Owoce morza i makaron, Makaron z owocami morza inspirowany paellanem z sosem śmietanowym koniakowym, oraz Makaron z sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować wodę do makaronu. Gdy woda zacznie wrzeć, dodaj sól obficie, pozwól wodzie wrócić do wrzenia i ugotuj makaron do al dente.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu z oliwą z oliwek, 3 obroty patelni.
Dodaj grzyby, szalotki i czosnek, płatki czerwonej papryki i saute 5 minut. Podsmażyć patelnię sherry, wymieszać z wywarem i pomidorami i doprowadzić do bańki. Jeśli używasz surowych owoców morza, doprawić skórką z cytryny, solą i pieprzem. Podnieś trochę ciepła, a następnie dodać sezonowane owoce morza i ciepła przez lub gotować, aż tylko o firmy i nieprzezroczyste, kilka minut. Jeśli używasz Gotowane Owoce morza, sezonować owoce morza po dodaniu go do patelni ze skórką z cytryny, sól i pieprz.
Wymieszać z grubą śmietaną i wrzucić gorący makaron z sosem i szczypiorkiem i / lub pietruszką, dostosować przyprawy i podawać.