Makaron z muszelkami z Piernikowymi przegrzebkami i groszkiem śnieżnym
Makaron z muszelkami z Piernikowymi przegrzebkami i groszkiem śnieżnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.91 za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 19g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, bazylia, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Gingered Snow Peas & Carrots, Gingered Stir Fry z krewetkami i groszkiem śnieżnym, oraz Gingered Stir-Fry z krewetkami i groszkiem śnieżnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej wodzie 5 minut.
Dodać groszek śnieżny; gotować 2 protokół lub do miękkości.
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj imbir; smażyć 1 minutę.
Dodaj przegrzebki i wino; gotować 3 minuty lub aż przegrzebki są prawie gotowe.
Połączyć mleko i jajko w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę makaronu i mieszaniny mleka do patelni; dobrze wymieszać. Gotować na małym ogniu 5 minut lub aż mieszanina mleka będzie lekko gęsta, stale mieszając (nie gotować). Wymieszać z bazylią, solą i pieprzem.