Makaron z kurczakiem, szpinakiem i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Pastan z kurczaka, szpinaku i grzybów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, zastrzeżone wody makaronu, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj makaron mascarpone ze szpinakiem i grzybami z kurczakiem, Makaron ze szpinakiem, pieczarkami i boczkiem z indyka (makaron z cukinią), oraz Jeden Garnek Grzyby Szpinak Karczoch Makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, masło ciepła na średnim ogniu. Grzyby, cebulę i szpinak gotować na maśle, aż warzywa zmiękną i szpinak zwiędnie, o 4 do 5 protokół.
Dodać mąkę i mieszać przez 1 minutę, aż smak pasty gotuje off.
Dodać pół na pół i mieszać powoli, gdy sos zgęstnieje.
Dodaj kurczaka na patelni; gotować, aż gorące, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z parmezanem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać ugotowane spaghetti i zarezerwowaną wodę z makaronu. Wymieszać, aby połączyć.