Makaron Z Kozim Serem Jabłkowo-Orzechowym
Kozi ser jabłko orzech Pastan to lacto ovo vegetarian danie główne. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 19g białka, oraz 20g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,0 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga jabłka, masła, tymianku i bulionu z kurczaka. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Przyprawione babeczki z jabłkiem, orzechami i kozim serem, Quinoa Burak Jarmuż Jabłko Orzech Sałatka Z Koziego Sera, oraz Sałatka z Fig, koziego sera i orzecha włoskiego.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj makaron we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ugotowany, ale twardy do ugryzienia, 8 minut.
Odcedź i odstaw do dużej miski.
Rozpuść masło w rondlu na średnim ogniu. Dodaj jabłko; gotuj i mieszaj na złoty kolor na brzegach, około 3 minut.
Dodaj bulion z kurczaka i zwiększ ogień do średniej wysokości i gotuj na wolnym ogniu 2 minuty.
Zmniejsz ciepło do niskiego. Dodaj kozi ser, po 2 łyżki stołowe na raz, do mieszanki bulionu jabłkowego, dobrze mieszając, aby dodać po każdym dodaniu.
Wymieszaj mieszankę jabłek i koziego sera z odsączonym makaronem, aż się połączą.
Dodaj orzechy włoskie, tymianek, pieprz cayenne, sól i czarny pieprz.