Makaron z groszkiem, szparagami, sałatą maślaną i Prosciutto

Makaron z groszkiem, szparagami, sałatą maślaną i Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z groszkiem, szparagami, sałatą maślaną i Prosciutto. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 453 kalorie, 19g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, oliwę z oliwek plus dodatkowe, zieloną cebulę ; białe części i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z groszkiem, szparagami, sałatą maślaną i Prosciutto, Makaron z groszkiem cukrowym, szparagami, Ricottanem i brązowym masłem, oraz Makaron Z Groszkiem Cukrowym, Szparagami, Ricottą I Brązowym Masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło z 2 łyżkami oleju w ciężkimduża patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj onions and shallot.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Posypać grubą solą iprzyprawić. Sauté do miękkości (nie Brązowy), o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
4
Dodać wino; zwiększyć ciepło do średnio wysokiej i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do glazury, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WinoWino
5
Dodać i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; odstawić.
6
Szparagi gotować w dużym garnku gotowanymsolonej wody, aż będzie miękka, 2 do 4 minut, w zależności od grubości szparagów.Za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej, przeniesieńdo dużej miski z lodowatą wodą. Powrót wody dooil.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SkimmerSkimmer
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
GarnekGarnek
7
Dodać groszek i gotować, aż tylko miękkie, o 2 protokół. Za pomocą skimmera przenieś łyżkę ze szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
8
Odcedzić warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
9
Powrót wody w garnku do wrzenia. Gotować pastauntil przetargu, ale nadal twarde do gryzienia, mieszającokaziemsko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę pastacooking cieczy.
11
W międzyczasie podgrzej mieszankę cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
12
Dodać i mieszać tylko do zwiędnięcia, o 1minute.
13
Dodajemy odsączone szparagi i groszek; mieszamy aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrochGroch
14
Dodaj makaron, 1 szklanka parmezanu, i pietruszka na patelni z warzywami; wrzucić, dodając zastrzeżone makaron gotowania cieczy przez 1 / 4cupfuls jeśli suche. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Makaron przełożyć do dużej płytkiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
16
Posypać prosciutto; skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
17
Podawać, podając więcej sera obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn