Makaron z fasolą i szpinakiem
Makaron z fasolą i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, pieprzu, octu balsamicznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć biały ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Makaron ze szpinakiem i fasolą, 20-minutowy makaron na patelni z pomidorami, szpinakiem i fasolą, oraz Szpinak Z Pomidorami, Białą Fasolą I Szpinakiem Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Fasolę ułożyć na durszlaku, szpinak ułożyć na fasoli. Odstawić.
W małej misce wymieszać oliwę z oliwek i 4 kolejne składniki.
Gdy makaron jest gotowy, wyjąć 1/4 szklanki wody makaronu z patelni; odstawić.
Pozostałą wodę z makaronu zalać szpinakiem i fasolą w durszlaku. Wymieszać 1/4 szklanki zarezerwowanej wody z makaronu do zarezerwowanej mieszaniny oliwy z oliwek.
Dobrze wymieszać makaron; umieścić w dużej misce.
Wlać mieszaninę oliwy z oliwek na mieszaninę makaronu; wrzucić dobrze.
Posypać parmezanem i pieprzem; dobrze wymieszać.
Odstawić 5 minut; Podawać na ciepło.