Makaron z dynią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Pastan wypełniony dynią. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, brandy, lekko liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makarony z dyni nadziewane kremem z gorzkiej czekolady Ganache, Wypieki Wypełnione Dynią, oraz Papryka Nadziewana Makaronem.
Instrukcje
Aby wykonać nadzienie: w misce wymieszaj dynię, owoce Cremona w syropie musztardowym, parmezan, pokruszone ciasteczka amaretti, bułkę tartą, gałkę muszkatołową, sól i brandy.
Aby zrobić makaron: w maszynce, wirować 2 szklanki mąki i soli do mieszania; dodać jajka i żółtka, i wirować, aż ciasto się utrzyma (lub w misce, wymieszać składniki widelcem). Ciasto makaronowe zeskrobujemy na lekko posypaną mąką deskę i zwijamy do obsypania mąką. Zagniataj, aż ciasto będzie gładkie, dodając mąkę w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu, około 1 minuty, jeśli wymieszane w robocie kuchennym, 15 minut, jeśli wymieszane. Przykryj ciasto folią i pozostaw 10 do 15 minut.
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą porcję w gładką kulkę.
Toczyć każdą piłkę przez maszynę do makaronu do 1/16 cala grubości, lub toczyć na mąki pokładzie. Z mąką 2 3/4-calowy okrągły nóż, wyciąć 48 do 50 rund makaronu. Przełożyć ciasto w razie potrzeby; wyrzucić nadmiar.
Łyżka równej porcji nadzienia na środek każdej rundy makaronu (około 1 łyżeczki). Zwilżyć obrzeża makaronu wodą, złożyć, aby zamknąć nadzienie, i docisnąć krawędzie zębami widelca, aby uszczelnić. Ułóż wypełniony makaron na powierzchni mąki (lub 10-na 15-in. patelnie do pieczenia, jeśli dokonywanie naprzód); pozostawić do wyschnięcia 10 minut, obrócić i wysuszyć 20 minut dłużej (lub przykryć hermetycznie i schłodzić).
Doprowadzić 4 quarts wody do wrzenia w patelni 7-do 8-quart na dużym ogniu; dodać połowę makaronu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości do ugryzienia, 8 do 10 protokół. Po ugotowaniu przełożyć łyżką szczelinową na talerz żaroodporny; przykryć folią i ogrzać na tacy elektrycznej lub w piekarniku 250. Powtórz, aby ugotować pozostały makaron.
Aby zrobić sos: w 8-do 10-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, roztopić masło.
Dodaj liście szałwii i często mieszaj, aż ciemniejszy zielony, około 30 sekund. Natychmiast zalać wypełniony makaron, posypać 1/2 szklanki parmezanu, dodać sól i pieprz do smaku.