Makaron z Dymionymi brokułami i oliwkami

Makaron z Dymionymi brokułami i oliwkami
Makaron z Dymionymi brokułami i oliwkami to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, oliwki utwardzone oliwą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Brokuły Rabe i oliwki z cytryną, Brokuły Rabe I Oliwki Z Cytryną, oraz Brokuły Rabe i oliwki z cytryną.

Instrukcje

1
W osobnych małych miseczkach przykryj oliwki, anchois i rodzynki gorącą wodą i pozostaw do namoczenia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dobrze spuścić. Grubo posiekać oliwki i drobno posiekać anchois. W małej misce, połączyć oliwki, anchois i rodzynki z pietruszką, szalotki, czosnek i 2 łyżki startego sera pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
SardeleSardele
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Płaszcz 10-lub 12-calowy Cazuela lub żaroodporne patelni z 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rozłóż połowę brokułów rabe w Cazuela w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Posypać mieszaniną oliwek i przykryć pozostałą Rabą brokułową. Naciśnij kawałek pergaminu na górze brokuły rabe i przykryć Cazuela szczelnie. Gotować na małym ogniu, aż brokuły rabe jest miękka, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
6
Dodać wino, przykryć i gotować przez 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Przenieść cazuela do wyściełanej lub drewnianej powierzchni. (Aby uniknąć szoku termicznego, nie umieszczaj go na zimnej powierzchni kamienia lub metalu.) Odsączyć, doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Dodać makaron i gotować, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
11
Odcedzić makaron i włożyć do rondla. Wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie złożyć makaron do brokułów rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Posypać pecorino i piec do bulgotania, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Podawać na gorąco lub na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn