Makaron Z Cukinią Niskowęglowodanową

Low Carb makaron z cukinii może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 1. 924 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jeśli masz cukinię, sól i mielony pieprz, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brownies Z Cukinii Low Carb, Niskowęglowodanowy sos Alfredo ze spiralną cukinią, oraz Najlepsze ciasto czekoladowe z cukinią o niskiej zawartości węglowodanów-wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wzdłuż plastry z cukinii za pomocą obieraczki do warzyw, zatrzymując się, gdy nasiona zostaną osiągnięte. Obrócić cukinię i kontynuować "obieranie", aż cała cukinia będzie w długie paski; wyrzucić nasiona. Cukinię pokroić w cieńsze paski przypominające spaghetti.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cukinię w gorącym oleju przez 1 minutę.
Dodać wodę i gotować, aż cukinia zmięknie, 5 do 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem.