Makaron z bakłażanem z mozzarellą
Makaron z bakłażanem z Mozzarellanem to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 40. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką ocet balsamiczny heinz, pieprz, bazylia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Makaron Pełnoziarnisty Z Bakłażanem, Mozzarellą I Sosem Pomidorowym, Bakłażan I Mozzarella Melt, oraz Bakłażan i Mozzarella Roll-Up dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spaghetti gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać bakłażan, cebulę i czosnek; gotować i mieszać 10 min. Wymieszać pomidory, cukinię, ocet i pieprz; gotować 10 min. lub aż warzywa będą miękkie i sos zagęszczony, mieszając od czasu do czasu.
Spaghetti odcedzić; umieścić w dużej misce.
Dodać sos, ser i bazylię; lekko wymieszać.