Makaron z bakłażanem, orzeszkami pinii i Romano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj makaron z bakłażanem, orzeszkami pinii i Romano spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 339 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, orzeszki piniowe, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka z cukinii z cytrynowo-ziołowym winegretem i ogolonym Romano i opiekanymi orzeszkami piniowymi, Pizza Z Bakłażanem Ze Świeżym Pesto I Orzeszkami Piniowymi, oraz Pieczony faszerowany bakłażan z wołowiną i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami; pomiń sól i tłuszcz.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując płyn 1/2 szklanki.
Połącz 1 łyżkę oleju, czosnek, bakłażan, oregano i pomidory na patelni z galaretką; Wrzuć. Broil 8 minut lub aż pomidory zaczną mięknąć.
W misce wymieszać płyn do gotowania, 2 łyżki oleju, sól i paprykę, mieszając trzepaczką.
Dodać makaron i mieszaninę bakłażana; wrzucić.
Posypać serem, orzeszkami piniowymi i pietruszką.