Makaron z anchois i orzechami włoskimi
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Makaron z anchois i orzechami włoskimi może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka linguine, czosnek, orzechy włoskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Spaghetti Z Orzechami Włoskimi I Anchois, Spaghetti z orzechami włoskimi i anchois, oraz Spaghetti Z Orzechami Włoskimi I Anchois.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i sól do wrzenia w garnku.
Dodaj makaron; gotować 10 minut lub aż al dente.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 3 protokół lub do lekko rumiane, często mieszając.
Dodaj anchois i gotuj 1 minutę, często mieszając.
Połączyć mieszaninę sardeli, makaron, i reserved ciecz; wrzucić dobrze do herbu. Wymieszać z orzechami włoskimi, posypać natką pietruszki.