Makaron Wieprzowy Z Grilla

Makaron Wieprzowy Z Grilla
Grillowany makaron wieprzowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 547 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, gałązki kolendry, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Azjatycka wieprzowina i makaron z chrupiącym makaronem, Karkówka z grilla z makaronem z wermiszelem: Bun Thit Nuong, oraz Wieprzowina I Kluski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć 6 do 12 cienkich szaszłyków drewnianych (8 do 10 w. długo) w wodzie co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
W międzyczasie przycinaj i odrzucaj twarde wierzchołki i korzeniowe końce trawy cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
3
Usuń i odrzuć twarde zewnętrzne warstwy łodyg, aż do delikatnej części wewnętrznej.
4
Wytnij delikatną część na kawałki 1/4 cala.
5
W blenderze, połączyć trawę cytrynową, czosnek, cebula, sos ostrygowy, hoisin, soja, miód,i pieprz; wirować, aż drobno zmielone i soupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Eliksir GEliksir G
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sos HoisinSos Hoisin
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z wieprzowiny. Pokroić mięso na ziarno tak cienkie, jak to możliwe, a następnie pokroić w paski o szerokości około 1 cala. Plastry wieprzowe posmarować mieszanką trawy cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
7
Splot szaszłyki drewniane w i z pasków mięsa, w dół środka, w odstępach 1-calowych. Luźno wcisnąć mięso tak, aby wiązało się, wypełniając równo szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 3 litrów wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj makaron ryżowy i gotować, aż są one ledwo przetargu do ugryzienia, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
10
Odcedzić, a następnie zanurzyć gorący makaron w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
11
Odstawić do ostygnięcia, a następnie odcedzić.
12
Sałatę, kiełki fasoli, gałązki mięty i kolendry podzielić na 6 szerokich miseczek do zupy. Kopiec równe porcje makaronu w miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Umieścić wieprzowinę na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym( można trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); przykryć grill gazowy. Gotować wieprzowinę, zmieniając mięso na brązowe ze wszystkich stron, łącznie od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
Na makaron w miseczkach ułożyć szaszłyki z mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Posypać orzeszkami ziemnymi. Wypchnij mięso z szaszłyków i jedz z przyprawami w misce, dodając słodko-kwaśny sos rybny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn