Makaron Wieprzowy Bolognese
Makaron wieprzowy Bolognese jest bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 591 kalorii, 31g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, marchew, sos marinara o niższej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Pastan alla Bolognese z mieloną wieprzowiną, Pasta Bolognese, oraz Pasta Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować według wskazówek.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę, marchew, i czosnek; smażyć 4 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Dodaj wino; gotuj 1 minutę.
Dodaj marinara, 1/4 szklanki bazylii, sól, i pieprz; doprowadzić do duszenia.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki bazylii.