Makaron Wieloziarnisty z sycylijską salsą Verde, kapustą i fasolą

Makaron Wieloziarnisty z sycylijską salsą Verde, kapustą i fasolą
Przepis Wieloziarnisty makaron z sycylijską salsą Verde, kapustą i fasolą Verts może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 35 minut. To danie główne ma 895 kalorii, 44g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti wieloziarniste, kapary, kapustę Sabaudzką i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Makaron Ze Szpinakowym Pesto I Fasolką, Makaron Wieloziarnisty z dyni, mieloną jagnięciną i Kasseri, oraz Haricots Verts with Pancetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Tymczasem pietruszka puree, 4 łyżki oleju, kapary, anchois i 1/3 posiekanego czosnku w mini procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać kapustę; sauté aż zwiędną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
6
Dodaj fasolki verts i pozostały czosnek; wrzucić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
CzosnekCzosnek
7
Dodać 3/4 szklanki sera, makaronu i 2/3 szklanki płynu do gotowania makaronu, następnie mieszaninę pietruszki z procesora. Wrzucić, aż sos pokryje makaron, dodając więcej płynu do gotowania makaronu, jeśli suche, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
MakaronyMakarony
SOSSOS
8
Podawać, przekazując pozostałe 3/4 szklanki sera osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
9
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal) 663,65; % kalorii z tłuszczu 50,7; tłuszcz (G) 37,38; tłuszcz nasycony (G) 9,88; Cholesterol (mg) 58,69; węglowodany (g) 47,26; błonnik pokarmowy (G) 10,40; cukry ogółem (G) 2,89; węglowodany netto (g) 36,86; Białko (g) 37,65
10
Bon Appétit

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn