Makaron słodko-kwaśny

Makaron słodko-kwaśny
Need a pescatariańskie danie główne? Słodko-kwaśny makaron może być spektakularny przepis spróbować. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 461 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sos worcestershire, creme fraiche, miód, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Słodko-Kwaśnym, Sałatka makaronowa słodko-kwaśna, oraz Słodko-kwaśna Azjatycka Sałatka z makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron penne gotować we wrzącej osolonej wodzie aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
2
Umieść cebulę, por i marchew w rondlu z oliwą z oliwek i smaż przez kilka minut, aż cebula stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Umieścić pomidory, miód, sos sojowy, sos Worcestershire i Chiński pięć przypraw do rondla i gotować na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/3 Szklanki Sosu Barbecue Hoisin W Wersji Chińskiej1/3 Szklanki Sosu Barbecue Hoisin W Wersji Chińskiej
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodać odsączonego tuńczyka i gotować przez kolejne 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
5
Gdy będziesz gotowy do podania, dopraw solą, wymieszaj kilka łyżek creme fraiche i polej sosem ugotowane penne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Gotowane PenneGotowane Penne
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn