Makaron ze szpinakiem i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 955 kalorii, 40g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, Zablokuj ostry ser cheddar, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, Makaron ziemniaczany ze szpinakiem, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj mąkę, aż będzie gładka; gotuj, ciągle ubijając, 1 minutę. Stopniowo ubijać w mleku i kolejnych 3 składniki; gotować, ubijając stale, 8 do 10 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia.
4
Stopniowo mieszać w ser Cheddar, mieszając, aż ser topi się i sos jest gładki. Wymieszać z boczkiem, szpinakiem i gotowanym na gorąco makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Makaron Gotowany
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego