Makaron ze szpinakiem i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 955 kalorii, 40g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, Zablokuj ostry ser cheddar, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, Makaron ziemniaczany ze szpinakiem, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj mąkę, aż będzie gładka; gotuj, ciągle ubijając, 1 minutę. Stopniowo ubijać w mleku i kolejnych 3 składniki; gotować, ubijając stale, 8 do 10 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli